Beauty

Te afli aici: Home » Beauty » Aromele Sabon, răsfăț pentru pielea ta

Aromele Sabon, răsfăț pentru pielea ta

Publicat la: 09/06/2018 la 13:16

  Mărturisesc că îmi este tot mai greu când trebuie să aleg produsele pentru intrijirea pielii. Sunt sute de produse pe piață, care mai de care mai atrăgătoare și mai îmbietoare, astfel încât algerea potrivită devine chiar o provocare.

 Sabon este un loc care te atrage după miros.  Te cucerește după prima vizită, cu acel mobilier din lemn masiv adus parcă dintr-un timp trecut, muzică de fundal și nu în ultimul rand, produsele. Au culori pastelate și sunt ambalate atât de frumos că îți vine să le mănânci, iar după ce te testezi  și realizezi că majoritatea chiar au arome gurmande, nu ai cum să pleci acasă cu mână goală. 

 Prețurile nu sunt mici, dar nu sunt nici intangibile ca la alte branduri renumite, însă raportul calitate-preț este foarte bun, iar dacă îți fac card și ești pe fază, poți prinde Passport Royal day când au reduceri de 40% la toate produsele.

 Am să iau acum în parte fiecare produs pe care îl am și am să va ofer câteva informații din experiența mea.

 Ulei de duș Lavandă  (Shower Oil Lvander)

 Pe lângă faptul că  miroase demențial (dacă îți place lavanda că și mie), îmi place că nu usucă pielea. Este mai mult decât un gel de dus, având un mix de uleiuri esențiale de jojoba, măsline și avocado care lasă pielea catifelată.  Are un aspect elegant din sticlă și o pompița care te ajută să-l folosești mai ușor. Este de ajuns o cantitate mică pe buretele de baie pentru a te învălui într-o spumă delicată ce te duce cu gândul la vacanța de pe Rivera.

 Exfoliant de corp Lavandă-Mere (Body Scrub Lavander Apple)

 Îmi place recipientul din sticlă, iar când deschizi capacul te lovește un parfum amețitor că la toate produsele Sabon.  Are o consistență grunjoasă și uleioasă,  o combinație de sare și uleiuri esențiale (pe care îl poți găsi și cu alte arome)care îți exfoliază delicat pielea eliminând celulele moarte de la suprafața pielii, fără a fi agresiv și-ți lasă pielea hidratata, catifelată și frumos mirositoare și tocmai bună pentru un nou bronz.   Eu îl folosesc o data pe săptămâna.

  Cremă de corp Mosc  (Body Milk Mosk)

 Eu am o piele uscată de când mă știu. Ca și părul. Acest lapte de corp îmi place pentru că are o putere mare de hidratare, având un conținut de uleiuri esențiale de avocado și măsline, și un complex de Omega 3-6-9. Are o pompița ce oferă o utilizare ușoară, se întinde ușor și nu lasă pielea grasă. 

 Cremă de față hidratanta Morcov (Hydrating Face Creăm Carrot)

 Îmi place că are un aspect retro că și restul produselor Sabon, are un miros plăcut și este puternic hidratanta, în cazul în care ai pielea uscată. Este potrivită și pentru ten sensibil. Cred că deja știți că morcovii conțin beta-caroten, un puternic antioxidant ce luptă împotrivă îmbătrânirii pielii și menține bronzul. :) Va recomand că înaintea aplicării oricărui tip de cremă, să folosiți un tonic care va pregăti tenul și va ajuta crema să pătrundă mai bine.

 Sunt convinsă că veți găsi multe alte produse pe care să le îndrăgiți, și alte branduri însă va asigur că nu veți da greș niciodată alegând produsele Sabon, fie ca le veti lua pentru voi fie pentru a le oferi cadou.

 

Spune-ti parerea!

           

Follow me on Instagram ;)